Haberler
 
Haz Metal'e Nezaket Ziyareti
Kulübümüz sponsoru Haz Metal Tespit Sistemleri'ni, Akçay'da bulunan fabrikalarında Kulüp Başkanımız Nebil Özdemir ve takımlarımızın kaptanlarıyla birlikte ziyaret ettik.

Ziyaret esnasında ilk olarak Haz Metal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Yeşilkaya, başkan ve oyuncularımızı karşılayarak kulübümüzün çalışmaları ve 2016-17 sezonu hedefleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Haz Metal Genel Müdürü Gökhan Eren de sohbete katılarak, yıl içerisindeki faaliyetlerimiz hakkında bilgiler aldı.

Sohbetin ardından fabrikanın uygulama bölümleri Deniz Yeşilkaya ve mühendisler tarafından başkan ve oyuncularımıza gezdirildi. Gezi bitiminde Haz Metal Yönetim Kurulu Başkanı Abit Yeşilkaya, başkan ve oyuncularımızla bir araya gelerek, oyuncularımızın spor ve eğitim hayatlarına dair tavsiyelerde bulundu.

Sonrasında Kulüp Başkanımız Nebil Özdemir tarafından Abit Yeşilkaya ve Deniz Yeşilkaya'ya birer plaket takdim edildi.

Ziyaretin sonunda bir açıklamada bulunan Deniz Yeşilkaya, 2010 yılından bu yana verdikleri sponsorluk desteğinden dolayı memnuniyet duyduklarını, desteklerinin bundan sonra da artarak devam edeceğini belirtti.

Biz de kulübümüze yaptıkları katkıdan dolayı başta Haz Metal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Deniz Yeşilkaya'ya, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Abit Yeşilkaya'ya ve Haz Metal Genel Müdürü Sn. Gökhan Eren'e sonsuz teşekkürlerimizi sunar, çalışmalarında başarılar dileriz.
 
 
Haberin Fotoğrafları
 
Tüm Haberler | Ana Sayfa
 
   
 
Diğer Haberler
Pandemi Dönemi Antrenmanlarımı...
Oyuncumuz Demir Eren Diyaçev G...
Osmaniye Tempo Cup 3'e Katıldı...
Ali Arda Yücel Banvit Kampında...
Kış Sezonu Antrenmanlarımız Ba...
Tarsus Amerikan Koleji Hazırlı...
 
 

 

   
 
     
             
Tarihçe
Amaç ve Hedefler
Başarılarımız
Fotoğraflarla Güney Akademi
 
 
Kayıt ve Ödeme Koşulları
Sıkça Sorulan Sorular
 
Antrenman Programı
 
 
Teknik Kadro
Yönetim Kurulu
     
     
     
     
 
Yenişehir Mah. 15. Sk. No: 11/C İskenderun
 
(0533) 300 30 59
 
bilgi@guneyakademi.com
© 2015 Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü - Her Hakkı Saklıdır - Tasarım ve Uygulama: Oziron