Haberler
 
U-18 Takımımız Hatay Şampiyonu
U-18 Takımımız İskenderun’da oynanan grup maçlarının tümünü kazanıp, ardından Hatay final grubunu da namağlup bitirerek, 2016-17 sezonunu Hatay Şampiyonu olarak tamamladı ve 1-5 Mart tarihleri arasında Osmaniye’de düzenlenecek olan Bölge Şampiyonasında Hatay’ı temsil etme hakkı kazandı.
Oyuncular ve teknik ekip, 12 Şubat Pazar akşamı İskenderun Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen törenle kupasını aldı. Oyunculara kupa ve madalyaları İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Levent Erköse tarafından verildi. Kısa bir süre sporcularla da sohbet eden Erköse, tüm takımı ve teknik ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.
Bu başarının tesadüf olmadığını belirten antrenörümüz Nebil Özdemir, “U-18 takımımız bizi gururlandıracak bir başarıya imza attı. Oyuncularımız tüm maçlarını kazanarak Hatay 1.’si oldu ve kulüplerine bir kupa daha kazandırdılar. Çocuklarımızı başarılarından dolayı kutluyorum. Aynı çocuklar geçen yıl hem Hatay 1.’si olmuş hem de 14 takım arasından Bölge 2.’liğini kazanmıştı. Bu yıl da Osmaniye’de düzenlenecek olan bölge şampiyonasına iddialı gidiyoruz. Hatay’ı en iyi şekilde temsil edip, şehrimizin adını üst sıralara yazdırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
 
 
Haberin Fotoğrafları
 
Tüm Haberler | Ana Sayfa
 
   
 
Diğer Haberler
Pandemi Dönemi Antrenmanlarımı...
Oyuncumuz Demir Eren Diyaçev G...
Osmaniye Tempo Cup 3'e Katıldı...
Ali Arda Yücel Banvit Kampında...
Kış Sezonu Antrenmanlarımız Ba...
Tarsus Amerikan Koleji Hazırlı...
 
 

 

   
 
     
             
Tarihçe
Amaç ve Hedefler
Başarılarımız
Fotoğraflarla Güney Akademi
 
 
Kayıt ve Ödeme Koşulları
Sıkça Sorulan Sorular
 
Antrenman Programı
 
 
Teknik Kadro
Yönetim Kurulu
     
     
     
     
 
Yenişehir Mah. 15. Sk. No: 11/C İskenderun
 
(0533) 300 30 59
 
bilgi@guneyakademi.com
© 2015 Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü - Her Hakkı Saklıdır - Tasarım ve Uygulama: Oziron